Albin

Volvo V70 – styling tips

Vill du ge din Volvo V70 ett tuffare och mer karaktäristiskt utseende? Då har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen dela med oss av en rad enkla och billiga stylingtips som hjälper dig att fräscha upp V70:n.

Stylingtips för din Volvo V70 

Vi på Street Performance erbjuder ett stort utbud av produkter som förhöjer såväl prestandan som utseendet på din bil. Nedanför tänkte vi dela med oss av en handfull stylingtips som du kan använda för att ge din Volvo V70 ett lyft, både in- och utvändigt:

 

Klä om ratt, växelspak och damask 

Om du önskar att förhöja utseendet i bilens insida kan vi varmt rekommendera dig att klä om ratten, växelspaken och damasken. Varför inte i ett karaktäristiskt alcantraläder? Komplettera sedan med några färgade stygn för att sätta en personlig touch på det hela.

Se vad vi kan erbjuda inom custom rattar samt custom växelspakar och damasker.

 

Förse panelerna med folie 

Ett annat tips är att foliera panelerna. Det är både enkelt och billigt samtidigt som det ger bilen ett mer exklusivt intryck. Spana exempelvis in vår dekorationsfilm med kolfiberutseende, vilken säkerligen ger mer karaktär åt din Volvo V70! 

Missa inte vår tidigare artikel där vi berättar hur du går tillväga för att foliera instrumentpanelen i din bil.

 

Färga bromsoken

Färgade bromsok gör att bilen uppfattas på ett helt annat sätt. Med andra ord en liten detalj som gör stor skillnad. Det är dessutom väldigt enkelt och billigt om du använder dig av Foliatecs bromsoksfärg, vilken enligt oss och många andra är den bästa färgen på marknaden.

Vi har tidigare skrivit en artikel där vi berättar hur du gör för att måla dina bromsok.

 

Tona lamporna

Likt färgade bromsok kan tonade lampor ge din bil ett tuffare och mer personligt utseende. Tona exempelvis bakljus, blinkers och liknande för att styla bilen på ett billigt sätt!

Utforska vårt utbud av toningsspray eller läs vår tidigare artikel där vi berättar hur du gör för att tona bilens lampor.

 

Måla på däcken med en däckpenna

Sist men inte minst kan vi rekommendera dig att måla på däcken med en däckpenna. Fyll exempelvis i logotyper och text på däcksidorna eller låt fantasin flöda. Det blir inte mycket enklare eller billigare än såhär.

 

Vill du få fler tips?

Detta är såklart bara några av de enklare och billigare sakerna som du kan göra för att styla din Volvo V70. Vill du lägga lite mer pengar på stylingen kan vi exempelvis rekommendera dig att investera i ett par coilovers eller i en sänkningssats för att förbättra såväl prestanda som utseende. Du kan läsa mer om detta bland våra tips till dig som vill sänka bilen.

Har du några frågor om våra produkter eller önskar fler tips på hur du kan styla din V70? Tveka då inte på att höra av dig till oss på Street Performance. Vi är själva bilentusiaster och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer.

Du är också varmt välkommen att besöka vår butik på Exportgatan 1B i Göteborg.