Albin

Styling till Volvo XC60 – en köpguide

Äger du en Volvo XC60 och önskar att förhöja utseendet på denna? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Street Performance hittar du nämligen ett stort utbud av styling och här tänkte vi tipsa om produkter som passar i en XC60!

Exteriör styling för din XC60

Om du vill förhöja utseendet på bilens utsida kan du med fördel styla den på nedanstående sätt:

 

Färga om bromsoken

En av de enklaste och billigaste sakerna du kan göra för att ge bilen ett mer karaktäristiskt utseende är att färga om bromsoken. För detta ändamål rekommenderar vi dig att använda bromsoksfärg från Foliatec då den ger ett förstklassigt och långvarigt resultat samtidigt som den finns tillgänglig i en mängd häftiga färger.

Tidigare har vi även sammanställt en artikel där vi berättar hur du gör för att måla bromsoken på din bil.

 

Köp nya bromsbelägg

Något annat du kan göra för att ge bromsarna och exteriören ett nytt utseende är att köpa nya bromsbelägg i en karaktäristisk färg. Varför i samma kulör som oken?

Hos oss på Street Performance hittar du ett välsorterat utbud av bromsbelägg

 

Montera coilovers

Vill du ta det hela ett steg längre kan vi varmt rekommendera dig att montera s.k. coilovers på bilen. Något som gör den lägre och därav ger den ett tuffare utseende men också bättre prestanda!

Mer information om vad coilovers är hittar du i vår tidigare artikel om att sänka bilen

Är du ägare av en XC60 rekommenderar vi dig såklart att spana in våra coilovers som är anpassade för en Volvo XC60.

 

Interiör styling för din XC60

Det är däremot inte enbart bilens utsida som kan förbättras. Även insidan kan stylas. Nedanför har vi samlat några av de saker som du kan göra för att förbättra insidan på din XC60:

 

Köp en custom ratt

Med en custom ratt kan du skänka insidan ett mer exklusivt utseende. Väljer du dessutom gel och tumgrepp blir inte ratten bara snygg att titta på, utan den förbättrar även körupplevelsen! 

Hos oss på Street Performance har du möjlighet att beställa custom rattar i exklusiva material som nappaläder och alcantra. Du kan också komplettera den med färgade stygn, gel, tumgrepp och annat som förbättrar såväl utseende som körupplevelse. 

 

Färga om skinnklädseln

Något annat du kan göra är att se över bilens klädsel. Har du en klädsel av skinn kan du med fördel färga om denna. Mer information om hur du lyckas med detta hittar du i vår tidigare artikel ”Färga skinnklädsel i bil – så gör du”.

 

Foliera instrumentpanelen

Sist men inte minst vill vi tipsa om ett enklare och billigare ingrepp – att foliera instrumentpanelen. Varför inte göra det med vår dekorationsfilm med kolfiberutseende? Något som ger bilen ett sportigare utseende!

 

Ta hjälp av Street Performance

Har du några frågor eller funderingar om produkterna i vårt utbud? Tveka då inte på att höra av dig till oss på Street Performance. Vi är själva bilentusiaster och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer. Detta för att du ska få bästa möjliga hjälp och svar på dina frågor.