Albin

Styling till Audi A4 B8 – en köpguide

Äger du en Audi A4 av årsmodell 2008-2016 och känner att det är dags att förhöja utseendet på denna? Då har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen dela med oss av en handfull stylingtips för en Audi A4 B8!

5 tips för att styla en Audi A4 B8:a

Det finns såklart en hel del olika saker som du kan göra för att styla din B8:a. En del av åtgärderna är billiga och enkla medan andra är mer avancerade och kostsamma. Nedanför delar vi med oss av fem saker som du kan göra, både enklare och mer avancerade:

 

1. Investera i ett bromskit

Det är många där ute som vill klä bilen med bromsok i karaktäristiska färger som sticker ut. Något som bl.a. kan uppnås genom att byta ut bromsarna inklusive oken.

Hos oss på Street Performance hittar du kompletta bromskit som är anpassade för en Audi A4 B8. Våra kit kommer uteslutande från marknadsledande D2 och går att få med ok i färger som rött, grönt, gult och lila.  

 

2. Måla om bromsoken

Att investera i ett nytt bromskit kostar en hel del. Om du inte har möjlighet att göra denna typ av investering men ändå vill ha bromsok i en karaktäristisk färg, kan du med fördel måla om bromsoken.

För detta ändamål rekommenderar vi dig att använda bromsoksfärg från Foliatec. Tips på hur du lyckas med målningen hittar du i vår tidigare artikel ”Måla bromsok – så gör du”.

 

3. Sänk bilen

Genom att sänka bilen får den dels ett tuffare utseende men också en förbättrad väghållning och prestanda. För att lyckas med sänkningen finns det två olika alternativ; antingen investerar du i coilovers eller i en sänkningssats.

Det som huvudsakligen skiljer de två alternativen åt är att coilovers ger dig möjligheten att justera varje stötdämpare individuellt, vilket ger dig bästa tänkbara väghållning i alla situationer!

För att lära dig mer om vad som skiljer coilovers från traditionella sänkningssatser, rekommenderar vi dig att spana in vår tidigare artikel med tips till dig som vill sänka bilen.

Är du däremot säker på vad du vill ha kan du istället utforska våra coilovers som är anpassade för en Audi A4 B8 eller våra sänkningssatser som är anpassade för en Audi A4 B8.

 

4. Tona lamporna

Något annat du kan göra för att ge bilen ett tuffare utseende är att tona blinkers och lyktor. En enkel och billig insats som gör stor skillnad!

Hos oss på Street Performance hittar du både röd toningsspray och svart toningsspray. Tidigare har vi även sammanställt en guide där vi redogör för hur du tonar lamporna på din bil.

 

5. Färga om sätena

Ovanstående tips har huvudsakligen varit inriktade på styling av bilens utsida. Vill du däremot förhöja utseendet även invändigt, kan du med fördel färga om sätena (om du har skinnklädsel).

Utforska vårt utbud av läder och vinylfärg eller spana in vår tidigare artikel där vi berättar hur du färgar skinnklädseln i din bil.

 

Ta hjälp av Street Performance

Har du några frågor om våra produkter eller önskar fler tips på hur du kan styla din Audi A4 B8? Tveka då inte på att höra av dig till oss på Street Performance. Vi är själva bilentusiaster och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer.

Du är också varmt välkommen att besöka vår butik på Exportgatan 1B i Göteborg.