Albin

Audi A4 B7 styling tips

Äger du en Audi A4 B7 som du önskar att styla? I så fall har du hamnat helt rätt. Här tänkte vi nämligen berätta mer om hur du kan styla din A4:a samtidigt som vi passar på att tipsa om en rad passande produkter!

Så stylar du din Audi A4 B7 

Det finns såklart en mängd olika saker som du kan göra för att förhöja utseendet på din A4:a. En del är kostsamma medan andra kräver en betydligt mindre investering. Nedanför har vi sammanställt både enklare och mer avancerade saker som du kan göra för att styla din bil:

 

Måla om dina bromsok

Att måla om bromsoken är ett enkelt och billigt sätt att ge din bil ett tuffare utseende. Framförallt om de målas i en karaktäristisk färg som verkligen sticker ut, exempelvis blått, grönt, gult eller rött.

För detta ändamål rekommenderar vi dig att använda bromsoksfärg från Foliatec. En högkvalitativ 2-komponentsfärg som är enkel att applicera och ger ett förstklassigt slutresultat. Du kan välja mellan otaliga färger vilket gör att du garanterat hittar en som passar just dig och din bil!

Missa inte heller vår tidigare artikel där vi berättar hur du gör för att måla dina bromsok steg-för-steg.

 

Sänk bilen

Något annat som du kan göra för att ge bilen ett mer karaktäristiskt utseende, är att sänka den. Det gör dels att den får en tuffare framtoning samtidigt som prestandan förbättras. Du slår alltså två flugor i en smäll!

Det finns huvudsakligen två tillvägagångssätt när du vill sänka din bil. Antingen monterar du s.k. coilovers eller monterar du en sänkningssats. För att lära dig mer om vad som skiljer de olika alternativen åt och hur du väljer mellan dessa, rekommenderar vi dig att spana in våra tips till dig som vill sänka bilen

Hos oss på Street Performance hittar du både coilovers och sänkningssatser som är modellanpassade för en Audi A4 B7:

· Utforska vårt utbud av coilovers

· Utforska vårt utbud av sänkningssatser

 

Tona lamporna

Genom att tona bilens blinkers och lyktor kan du göra dem mer diskreta och samtidigt ge bilen ett fränare utseende. Dessutom är det både enkelt och billigt!

Vi erbjuder röd och svart toningsspray och har tidigare sammanställt en artikel där vi berättar hur du gör för att tona lamporna på bilen.

 

Foliera instrumentpanelen

Om du även vill fräscha upp bilens insida kan foliering vara ett passande alternativ. Foliera exempelvis instrumentpanelen för att ge den en helt ny look. Hos oss hittar du exempelvis en dekorationsfilm med kolfiberutseende. Något som resulterar i en sportigare look!

Även här har vi sammanställt en hjälpsam steg-för-stegguide där vi berättar hur du gör för att foliera bilens instrumentpanel.

 

Montera nya fälgar

Sist men inte minst kan vi rekommendera dig att byta ut fälgarna. Något som kommer att ha en stor inverkan på dess utseende. Hos oss på Street Performance hittar du huvudsakligen fälgar från D2. Du kan välja mellan över 60 olika modeller som dessutom kan färgsättas efter eget tycke och smak!

 

Ta hjälp av Street Performance 

Där har du det – en handfull styling tips för din Audi A4 B7. Förhoppnings använder du dessa för att ge bilen ett tuffare och mer karaktäristiskt utseende!

Har du några ytterligare frågor eller funderingar om produkterna i vårt utbud? Tveka inte på att kontakta oss. Vi är själva bilentusiaster och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer. Detta för att du ska få bästa möjliga hjälp och svar på dina frågor.

Du är också varmt välkommen att besöka vår butik på Exportgatan 1b i Göteborg.