Albin

Universal styling till bil – en köpguide

Det är många bilägare där ute som vill förhöja såväl utseende som prestanda på sin bil. Alla har däremot inte orken eller viljan att leta upp delar som är modellanpassade till ens bil. Här tänkte vi därför tipsa om en rad universella stylingprodukter som passar alla bilar!

Tips på universella stylingprodukter

Universella stylingprodukter är mycket fördelaktiga eftersom de kan användas på alla bilmärken och modeller. Nedanför har vi därför samlat några av de universella stylingprodukterna som återfinns bland vårt utbud:

 

Bromsoksfärg

Att färga bilens bromsok är enligt oss ett av de enklaste sätten att förhöja bilens utseende. Framförallt om man ser till den billiga kostnaden och minimala arbetsinsatsen!

För att lyckas med detta arbete rekommenderar vi dig att använda bromsoksfärg från Foliatec. En högkvalitativ färg som ger ett förstklassigt resultat samtidigt som den är mycket beständig och tålig. Ytterligare en fördel är att du kan välja mellan en mängd olika kulörer såsom:

· Svart

· Röd

· Gul

· Guld

· Orange

· Grön

· Rosa metallic

· Koppar metallic

För att bara nämna några av kulörerna som går att välja på…

För att underlätta arbetet har vi även sammanställt en komplett guide där vi berättar hur du gör för att måla dina bromsok.

 

Folie

Ett annat billigt och effektfullt stylingtips är att klä bilens insida med folie. Du kan exempelvis klä om instrumentpanelen med vår kolfiberfilm för att skapa ett sportigare och mer karaktäristiskt utseende!

 

Toningsspray 

Genom att tona bilens lyktor kan du göra dem mer diskreta och samtidigt ge bilen ett mer karaktäristiskt utseende. Likt ovanstående tips är det dessutom billigt, enkelt och effektfullt. Precis vad man önskar från universal styling.

Hos oss på Street Performance hittar du både röd toningsspray och svart toningsspray från Foliatec. Vi har även sammanställt en guide där vi redogör för hur du tonar bilens lampor.

 

Däckpenna

Med hjälp av en däckpenna har du möjlighet att måla på bilens däck. Något som många brukar göra är att fylla i den text och de logotyper som finns på däcksidorna, vilket gör att sticker ut. Givetvis går det även att rita andra mönster på egen hand.

Spana in vårt utbud av däckpennor om du vill styla bilen på ett enkelt och billigt sätt.

 

Läderfärg

Sist men inte minst kan vi tipsa dig om att fräscha upp och eller färga om bilens skinnklädsel. Vi erbjuder ett stort utbud av läderfärg och har dessutom sammanställt en guide där vi berättar hur du gör för att färga skinnklädseln i din bil

Som om detta inte vore nog har vi på Street Performance möjlighet att hjälpa dig med detta. Vi har även möjlighet att klä om din ratt och växelspak.

 

Ta hjälp av Street Performance

Där har du det – en handfull universella stylingtips och produkter som passar alla bilmärken och modeller!

Har du några ytterligare frågor eller funderingar om våra produkter?  Tveka då inte på att kontakta oss på Street Performance

Vi är själva bilentusiaster och bilbyggare och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer. Detta för att du ska få bästa möjliga hjälp och svar på dina frågor. Så tveka aldrig att kontakta oss vid minsta frågetecken!

Det går också alldeles utmärkt att besöka vår butik i Göteborg. Här kan du få personlig hjälp och handla många av våra produkter direkt. Vi erbjuder alltid snabba konkurrenskraftiga priser, oavsett om du handlar i vår butik eller online. Hos oss kan du även räkna med snabba leveranser inom hela Sverige.