Albin

5 tips när du vill styla bilen utvändigt

Har du en önskan om att ge bilen ett tuffare yttre? Då har du hamnat helt rätt. I denna artikel tänkte vi nämligen dela med oss en handfull tips till dig som vill styla bilen utvändigt.

Styla bilens utsida själv med dessa tips

Hos oss på Street Performance hittar du ett av nätets största produktutbud när det kommer till komponenter som förhöjer såväl prestandan som utseendet på din bil. Nedanför delar vi med oss av fem tips till dig som vill styla bilen utvändigt:

 

1. Måla bromsoken

Det är trots allt detaljerna som gör skillnaden. Genom att måla bilens bromsok kan du verkligen förse den med en unik detalj som kommer att göra stor skillnad för bilens helhetsintryck. 

Få oken att poppa med en gäll färg eller välj en kulör som matchar andra detaljer på bilen. Möjligheterna är minst sagt många och det är endast fantasin som sätter gränser!  

Hos oss på Street Performance hittar du bromsoksfärg från Foliatec och vi har även tidigare sammanställt en artikel där vi berättar hur du går tillväga för att måla din bromsok.

 

2. Använd en däckpenna

Med hjälp av en däckpenna har du möjlighet att fylla i logotyper och texter på däcksidorna och därigenom få dem att sticka ut. Givetvis går det även bra att rita andra mönster på egen hand. Ett enkelt och kostnadseffektivt sätt att styla din bil, helt enkelt! 

Utforska vårt utbud av däckpennor för att hitta just din favorit.

 

3. Tona lyktorna

Ett annat tips är att tona bilens lyktor. Något som kommer att ge bilen ett tuffare och mer karaktäristiskt utseende. Se vårt utbud av toningsspray eller läs vår tidigare artikel där vi berättar hur du gör för att tona bilens lampor.

 

4. Skaffa Angel Eyes

Om du inte känner för att tona bilens lyktor kanske du vill byta ut dem mot s.k. Angel Eyes. Något som kommer att ge bilen karaktäristiska ljusringar och ett tuffare utseende. Hos oss på Street Performande har du bl.a. möjlighet att köpa Angel Eyes för BMW-bilar.

 

5. Byt fälgar

Sist men inte minst kan vi varmt rekommendera dig att byta ut bilens fälgar. En av de delar som har möjlighet att göra störst inverkan på bilens utseende. Möjligheterna är näst intill oändliga eftersom vi erbjuder fler än 60 olika modeller som dessutom kan färgsättas helt enligt tycke och smak! 

Se våra fälgar.

 

Ta hjälp av Street Performance

Där har du det – en handfull tips till dig som vill styla bilen utvändigt!

Har du fortfarande några frågor eller funderingar om vilken eller vilka produkter du ska använda i just din bil? Tveka då inte på att höra av dig till oss på Street Performance. Vi är själva bilentusiaster och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer.

Kontakta oss eller besök vår butik på Exportgatan 1B i Göteborg, vi ser fram emot att hjälpa dig!