Albin

Styling till BMW F11 – en köpguide

BMW F11 är en populär bilmodell bland entusiaster som ägnar sig åt både styling och tuning. Här tänkte vi huvudsakligen fokusera på det förstnämnda. Vi tipsar om en mängd stylingprodukter som hjälper dig att förhöja utseendet på din BMW F11.

Tips på stylingprodukter som passar en BMW F11

Hos oss på Street Performance hittar du ett stort utbud av styling- och tuningprodukter till de flesta bilmärken och modeller. Som nämnts inledningsvis tänkte vi här fokusera på produkter som hjälper dig att förhöja utseendet på en BMW F11.

 

Bromsoksfärg

Genom att förse bilen med bromsok i karaktäristiska accentfärger får den ett minst sagt unikt utseende. För att göra detta behöver du däremot inte spendera tusentals kronor på att köpa nya ok. Ett billigare alternativ är att måla om dina befintliga bromsok!

För att lyckas med målningen rekommenderar vi dig att använda bromsoksfärg från Foliatec, vilken enligt oss är en av marknadens bästa. Den är enkel att applicera och ger ett förstklassigt resultat med lång hållbarhet.

 

Fälgar

Fälgarna har en stor inverkan på bilens utseende. Genom att byta ut originalfälgarna till ett par med unik design och färg, kan du således ge hela bilen ett lyft!

Vi på Street Performance är glada över att kunna erbjuda ett stort utbud av fälgar från D2. Välj mellan ett 60-tal olika modeller som sedan färgsätts i den eller de kulörer som du önskar.

 

Sänkningssats

Något annat du kan göra för att förbättra såväl utseende som prestanda är att sänka bilen. Det enklaste och billigaste sättet att lyckas med sänkningen är att investera i en s.k. sänkningssats.

Utforska våra sänkningssatser som är särskilt anpassade för BMW F11:or.

 

Coilovers

Likt sänkningssatserna kan coilovers användas för att sänka bilen och därigenom förhöja dess utseende och prestanda. Det som skiljer coilovers från sänkningssatserna är att de ger dig möjlighet att justera varje stötdämpare individuellt, vilket säkerställer optimal väghållning i alla situationer.

Utforska våra coilovers som är särskilt anpassade för BMW F11:or eller spana in våra tips till dig som vill sänka bilen, där vi bl.a. redogör för skillnaderna mellan coilovers och sänkningssatser.

 

Toningsspray 

Genom att tona bilens lyktor får den ett tuffare yttre. Det är dessutom enkelt och billigt om du använder dig av toningsspray. Hos oss på Street Performance hittar du både svart toningsspray och röd toningsspray från Foliatec.

 

Ta hjälp av Street Performance

Har du några frågor om våra produkter eller önskar fler tips på hur du kan styla din BMW F11? Tveka då inte på att höra av dig till oss på Street Performance. Vi är själva bilentusiaster och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer.

Du är också varmt välkommen att besöka vår butik på Exportgatan 1B i Göteborg.