Albin

Tips när du vill styla bilen invändigt

Vi har i en tidigare artikel delat med oss av fem tips till dig som vill styla bilen utvändigt. Det är däremot inte enbart bilens utsida som kan behöva ett lyft. Vi tänkte därför fortsätta på den inslagna vägen och dela med oss av fyra tips till dig som vill styla bilen invändigt!

Styla bilens insida med dessa tips 

Hos oss på Street Performance hittar du ett stort utbud av produkter som förhöjer såväl prestandan som utseenden på din bil. Nedanför delar vi med oss av fyra tips till dig som vill ge bilens insida ett lyft:

 

1. Klä om din ratt

Ratten är en av interiörens viktigaste komponent. Den är inte enbart central för styrningen, utan också för det visuella. För att ge din interiör det rätta utseendet och få en rätt som är bekväm att hålla i, kan du med fördel klä om din ratt.

Hos oss har du möjlighet att ordna din drömratt. Vi har nämligen möjlighet att skapa custom rattar i exklusiva material som nappaläder och alcantra. Du kan också välja mellan en rad andra detaljer som färgade stygn, avvikande centrering, geltillägg och mycket mer! 

Läs mer om våra custom rattar och låt oss förverkliga dina drömmar redan idag.

 

2. Klä om din växelspak och damask

En annan essentiell komponent i bilen är växelspaken. Även den har vi möjlighet att klä om tillsammans med damasken. Välj mellan samma exklusiva material och skapa ett matchande utseende med färgade stygn! 

Läs mer om våra custom växelspakar och damasker.

 

3. Foliera panelerna 

Något annat du kan göra för att ge bilens insida ett mer exklusivt utseende är att foliera panelerna. Här kan vi varmt rekommendera dig att spana vår dekorationsfilm med kolfiberutseende, vilken garanterat kommer att ge din interiör det rätta utseendet. 

Tidigare har vi dessutom sammanställt en artikel där vi berättar hur du går tillväga för att foliera dina paneler.

 

4. Färga om dina lädersäten

Är din bil utrustad med säten av läder? Då kan du med fördel färga om sätena för att ge interiören ett mer karaktäristiskt utseende. Vi erbjuder läderfärg till alla bilmärken och du kan själv välja valfri kulör, vilket gör att möjligheterna är näst intill oändliga. Det är endast fantasin som sätter gränser!

 

Ta hjälp av Street Performance

Där har du det – en handfull tips till dig som vill styla bilen invändigt!

Har du fortfarande några frågor eller funderingar om vilken eller vilka produkter du ska använda i just din bil? Tveka då inte på att höra av dig till oss på Street Performance. Vi är själva bilentusiaster och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer.

Kontakta oss eller besök vår butik på Exportgatan 1B i Göteborg, vi ser fram emot att hjälpa dig!