Albin

Nissan 200SX tuning – en köpguide

Äger du Nissan 200SX och önskar att förbättra dess prestanda? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Street Peformance hittar du nämligen ett av nätets största utbud av tuning-produkter. Här listar vi några av de produkter som kan användas för att öka prestandan i en Nissan 200SX!

Förbättra prestandan på din Nissan 200SX

Det finns otaliga sätt att förbättra prestandan på din bil. Likaså finns det en hel uppsjö av produkter att välja mellan. För att underlätta för dig har vi därför sammanställt några av de komponenter som du kan byta ut för att lyckas med detta, samt vilka produkter vi rekommenderar dig att ersätta dem med:

 

1. Byt ut luftfiltret

Ett av de absolut enklaste och billigaste sätten att få ut mer effekt av din bil är att byta ut luftfiltret. Mer specifikt bör du byta ut det mot ett luftsportfilter som ger ett minskat motstånd och ökat flöde. Något som i sin tur leder till ökad gasrespons och mer effekt!

Hos oss på Street Performance hittar du uteslutande sportluftfilter från marknadsledande varumärken som K&N. Utöver den ökade effekten kan dessa filter rengöras och behöver således inte bytas ut, vilket leder till att du sparar pengar.

 

Utforska vårt kompletta utbud av luftfilter till Nissan 200SX S13.

Utforska vårt kompletta utbud av luftfilter till Nissan 200SX S14.

Utforska vårt kompletta utbud av luftfilter till Nissan 200SX S15.

 

2. Montera coilovers

Något annat du kan göra är att montera så kallade coilovers. En typ av stötdämpare som gör det möjligt att justera bilens höjd. Tack vare detta kan du njuta av en bättre väghållning, minskat luftmotstånd och förbättrad prestanda i alla situationer, vare sig du befinner dig på gatan eller på banan!

 

Utforska vårt kompletta utbud av coilovers till Nissan 200SX S13.

Utforska vårt kompletta utbud av coilovers till Nissan 200SX S14.

Utforska vårt kompletta utbud av coilovers till Nissan 200SX S15.

 

3. Montera ett luftkit

Med ett luftkit har du möjlighet att justera varje stötdämpare individuellt. Något som likt coilovers leder till en bättre väghållning och minskat luftmotstånd. Ett måste för den inbitna tuningentusiasten!

 

Utforska vårt kompletta utbud av luftkit till Nissan 200SX S13.

Utforska vårt kompletta utbud av luftkit till Nissan 200SX S14.

Utforska vårt kompletta utbud av luftkit till Nissan 200SX S15.

 

Vill du hitta ännu fler produkter till din 200SX? 

Då kan vi varmt rekommendera dig att spana in vårt kompletta utbud av modellanpassade komponenter till respektive bil: 200SX S13, 200SX S14 och 200SX S15.

 

Ta hjälp av Street Performance

Om du har några ytterligare frågor om tuning i allmänhet eller våra produkter i synnerhet, är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Street Performance!

Vi är själva bilentusiaster och bilbyggare och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer. Detta för att du ska få bästa möjliga hjälp och svar på dina frågor. Så tveka aldrig att kontakta oss vid minsta frågetecken.

Kontakta oss eller besök vår butik på Exportgatan 1b i Göteborg.