Albin

Citroen C4 Coupe tuning – en köpguide

Hos oss på Street Performance hittar du ett av nätets största utbud av tuning-produkter. Här tänkte vi fokusera på de produkter som passar i en Citroen C4 Coupe. Perfekt för dig som är ägare av en sådan bil och har ett behov av att förbättra dess prestanda!

Förbättra prestandan i din Citroen C4

Likt alla bilmodeller finns det en hel del saker som du kan göra för att förbättra prestandan i din Citroen C4. Nedanför tar vi upp några av dessa, samtidigt som vi passar på att tipsa om lämpliga tuning-produkter från vårt utbud:


Byt till ett sportluftfilter

Originalluftfiltret i C4:orna är tillverkade i papper, vilket inte ger ett optimalt flöde. För att få bukt med detta kan du istället montera ett sportluftfilter. Med ett sådant monterat minskar motståndet samtidigt som flödet förbättras. Något som i sin tur ger dig en bättre gasrespons samt mer effekt!

Hos oss på Street Performance hittar du givetvis sportluftfilter som passar i en Citroen C4. Alla våra filter kommer från marknadsledande K&N, vilket gör att du kan känna dig trygg med dess kvalitet och prestanda.

Utforska vårt kompletta utbud av modellanpassade luftfilter till Citroen C4.

 

Montera en sänkningssats 

Det finns många fördelar med att sänka bilen med hjälp av en sänkningssats. Dels är sänkningssatserna förhållandevis billiga i pris, samtidigt som det leder till många förbättrade egenskaper hos din bil.

Som exempel resulterar sänkningen i en förbättrad väghållning och minskat luftmotstånd, vilket i sin tur kan leda till viss förbättrad prestanda!

Utforska vårt kompletta utbud av modellanpassade sänkningssatser till Citroen C4.

 

Montera coilovers

Likt sänkningssatserna är coilovers till för att sänka bilen. Det finns däremot väsentliga skillnader mellan de två alternativen. Coilovers är nämligen unika på så sätt att du har möjlighet att justera höjden själv, vilket gör det möjligt att få maximal väghållning och prestanda i alla situationer!

För att lära dig ännu mer om vad som är skillnaden mellan en sänkningssats och coilovers, samt vilket av de två alternativen som passar bäst för just dig, rekommenderar vi dig att spana in våra tips till dig som sänka bilen

Utforska vårt kompletta utbud av modellanpassade coilovers till Citroen C4.


Ta hjälp av Street Performance

Vi hoppas att du nu har bättre koll på hur du lyckas med din Citroen C4 Coupe tuning. Om du har några ytterligare frågor om tuning i allmänhet eller våra produkter i synnerhet, är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Street Performance! 

Vi är själva bilentusiaster och bilbyggare och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer. Detta för att du ska få bästa möjliga hjälp och svar på dina frågor. Så tveka aldrig att kontakta oss vid minsta frågetecken.

Kontakta oss eller besök vår butik på Exportgatan 1b i Göt