Butiken

Uppdatering D2 Höstkampanj med leverans 2021!

Uppdatering D2 Höstkampanj leverans 2021!

D2 har som vanligt arbetat på effektivt trots en mycket stor order med en hel del custom kit.. Nu börjar D2 närma sig att bli färdiga. Vi har en upphämtning bokad hos dem den 3/2. Därefter lastas allting på en containerbåt för av gång i mitten av februari. Detta betyder att båten ska komma till Göteborg hamn 26/3 enligt bokningen. Vi kommer bevaka och uppdatera om det avviker ifrån detta. När väl vi har fått över grejerna till oss så står vi redo och det vänder alla kiten med DHL tills nästa vardag :-)

20210325

Vi har fått en ny avisering av båten. 30/3 gäller nu. Går allt bra så borde vi ha grejerna hos oss veckan efter Påsken :-)

20210328

Vi vill bara delge er information om att båten inte är berörd av fartyget som är fast i Suezkanalen.

20210406

Vi hoppas att ni alla haft en glad påsk! Vi har fått en ny avisering av rederiet/ speditören under ledigheten, citat nedan:

"Då fick jag dessvärre ny information från Rederiet, att på grund av enorm congestion i Rotterdam så kunde ej fartyget lägga till där innan Påsken som var planerat. Den kommer nu avlastat efter de röda dagarna, och därmed missar containerbåten mot Göteborg.

Godset får därmed åka med nästa båt mot Göteborg, ny ankomst blir nästa vecka på fredag den 16/4"

Vi beklagar denna förseningen, men är dessvärre helt utanför vår kontroll. 

20210419

Vi fick precis information ifrån speditören. Se nedan: 

"Tyvärr har det uppstått ytterligare förseningar nere i Rotterdam. På grund av feeder rotationer, samt en försenad avlastning så kunde inte denna båten avgå som planerat. En ljuspunkt är att Containern står just nu avlastad i Rotterdam, och väntar in feederbåten som ska ta godset till Göteborg. Avgången är planerad från Rotterdam på tisdag kväll så fort jag kan se att den är lastad på båten och båten har avgått kommer jag skicka en bekräftelse till er.

Beräknad ankomst till Göteborg är kvällen den 23/4, och slutloss på terminalen är planerad tills den 27/4. Vilket isåfall även skulle innebära att vi kan leverera godset till er samma dag som det blir lossat."

Det är alltså helt galet kaotiskt nere i Rotterdam.  Vi har beställt en egen lastbil som enbart kommer att ta vårt gods så fort det är gripbart (hoppas på 27/4) och köra det direkt till oss. Vi står redo när det väl kommer och vi kommer att kunna skicka allting vardagen efter. 

Vi beklagar denna försening, vi är så frustrerade men passar på att tacka för ert tålamod och förståelse för denna unika situation som direkt beror på läget i världen nu och pga restriktionerna är personalen inte full styrka i hamnen.

20210428

Det flyter äntligen på, men med någon dags förskjutning. "Lilla" båten ifrån Rottedam får sin slott i GBG hamn först imorgon kväll och kan då börja lossas fredag 30/4. Som det ser ut nu så får vi får godset till oss efter helgen. Så skönt att vi är förbi Rotterdam nu, vi ser ljuset i tunneln ordentligt nu. Vi tänkte dela med oss av en film som förklarar läget till havs just nu, restriktioner påverkar men det är en enorm ökad transport till havs just nu. Hamnarna går på knäna. 

Videon är om Long Beach hamn utan Los Angeles, men mer eller mindre exakt samma problem i Europa. Vi återkommer :-)

20210503

Äntligen!!! Nu är containern på väg till terminal och ska därefter införtullas. Det betyder att vi troligtvis får leveransen till oss senare i eftermiddag. Vi laddar för fullt hos oss kommer packa och lasta om hela kvällen tills det är klart! Skulle införtullningen dröja så är det annars imorgon vi får den utkört, men nu hoppas vi på lite tur alla dessa förseningar ;-)

20210504

Jaha,,, lite för optimistiskt som vanligt. Okej, samma dag var kanske att ta i men idag stor vi i givakt hela dagen men dem fick inte ut den ur terminalen. 

Info ifrån samlastaren:

-”Cont står på terminalen men de har inte kunnat påbörjats ännu. Den är näst på tur för att bli påbörjad, vi hoppas kunna skicka ut releaser senast under morgondagen. ” 

Så vi står lika redo imorgon... ASTAGGADE- GE OSS NU!!


20210505

Plötsligt händer det!!! 7 sjöpall har anlänt. Nästan 5 ton coilovers & bromskit! Nu kör vi :-)


20210505

Nu är alla välkomna in till butiken som har valt att hämta hos oss! Äntligen! :-)