Butiken

Street Performance satsar 100% online. Butiken har sin sista öppetvecka V. 42.

Grymma deals och utförsäljning på delar utav butikssortimentet under V. 42.

Street Performance satsar 100% online!

Dem senaste åren har varit en mycket spännande och utvecklande resa för Street Performance. Pandemiåren har varit utmanade och krävande, men verkligen gynnat webshopförsäljningen.

På bara några år har webshopsförsäljningen dubblerats och kunder över hela norden har blivit ett välkommet tillskott.

Jag ser en stor potential i fortsatt tillväxt online och har många nya varumärken i pipen.

För att hinna med denna utveckling så har jag tagit beslut att stänga min fysiska butik. Det här är inte det lättaste beslutet emotionellt, men jag är helt säker på att det är det rätta beslutet för framtiden.

Jag kommer att ha öppet butiken som vanligt nästa vecka och fira butiken med lite grymma deals, endel utav butikssortimentet kommer att finnas som utförsäljning. Kom in och shoppa loss!

Jag kommer att flytta verksamheten och just nu förbereds en nyrenoverad lokal som blir optimerad och effektiviserad för enbart webshopsförsäljning för Street Performance.

Därifrån kommer resan att fortsätta i ökad intensitet på nätet, mer produkter online osv.

Steget att gå ifrån butiken kommer att frigöra mer tid för mig att kunna vara mer aktiv och tillgänglig online, på event och på mässor. Detta ser jag som en otroligt positiv utveckling och det är något jag har saknat de senaste åren.

Beslutet har vuxit fram och har planerats en längre tid.

Det finns en plan för min tomma yta som butiken lämnar, men hur den ser ut kommer jag att lämna till Cd Bilradio att berätta.

Vänliga hälsningar,
Patrik Strindberg

Ägare /Street Performance