Albin

Sprayflaska med bilvård – 15 produkttips

Att ta hand om sin bil är av största vikt om man vill säkerställa att den håller sig ren och fin. Det är däremot inte alltid som man orkar eller vill inhandla alla kringprodukter som krävs för att applicera bilvårdsprodukterna. Då är sprayflaskor ett bra alternativ. Vi tänkte därför tipsa om 15 sprayflaskor med bilvård som möjliggör en enkel applicering och användning!

Vi tipsar om 15 sprayflaskor med bilvård

Allt fler varumärken väljer numera att tillverka färdigförpackade sprayflaskor. Nedanför tipsar vi om några av våra favoriter:

 

Angelwax Absolution

Angelwax Absolution är ett högkvalitativt rengöringsmedel som är speciellt avsett för bilens textilier såsom säten, mattor och tak. Tack vare den praktiska sprayflaskan blir appliceringen av detta rengöringsmedel enkel.

Läs mer om och köp Angelwax Absolution.

 

Angelwax Bilberry


Angelwax Bilberry är ett fälgrengöringsmedel som kan användas på alla typer av fälgar. Medlet tar effektivt bort även de allra tuffaste fläckarna och säkerställer att dina fälgar blir skinande rena.

Läs mer om och köp Angelwax Bilberry fälgrengöring.

 

Angelwax Elixir


Denna produkt är speciellt avsedd för gummi och plastdetaljer på din bil. Genom att spraya Elixir på gummi, vinyl och plast får du en ny och fräsch yta med fin finish.

Läs mer om och köp Angelwax Elixir.

 

Angelwax Enigma QED


Enigma QED är särskilt framtaget för detaljer som panel. Rengöringsmedlet består av den senaste keramiska tekniken och efterlämnar ett keramiskt skydd samt en skinande ren yta med mycket glans.

Läs mer om och köp Angelwax Enigma QED.

 

Car Care Products Silica


Likt tidigare nämnda Elixir är detta medel särskilt framtaget för att förnya gummi, plast och vinylytor i din bil. Applicera enkelt med den praktiska sprayflaskan och njut sedan av en vattentät barriär och en strålande finish.

Läs mer om och köp Car Care Products Silica.

 

Car Care Products Miljöavfettning


Detta kraftfulla rengöringsmedel löser snabbt bort tuffa beläggningar från bilens utsida, utan att skada miljön. Precis som namnet antyder är denna miljöprodukt Svanenmärkt. Applicera enkelt avfettningslösningen med sprayflaskan för att få bort asfalt, tjära, olja, fett, kalk och annan smuts.

Läs mer om och köp Car Care Products Miljöavfettning.  

 

Dri Wash’n Guard däck & vinylbehandling 


Från det populära varumärket Dri Wash’n Guard kommer denna högpresterande däck och vinylbehandling, paketerad i en praktisk sprayflaska. Applicera lösningen på plast- och gummiytor för att rengöra och återskapa materialets ursprungliga egenskaper.

Läs mer om och köp Dri Wash’n Guard däck & vinylbehandling.

 

Meguiar’s Ultimate Waterless Wash & Wax


Detta är troligtvis den ultimata produkten för dig som önskar en ren och fin bil med minsta möjliga arbetsinsats. Här krävs varken vatten, hink eller slang. Applicera medlet på bilens utsida och torka sedan av med en mikrofiberduk. Voilá – din bil är som ny!

Läs mer om och köp Meguiar’s Ultimate Waterless Wash & Wax.

 

Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax


Detta är ett keramiskt vax som ger din bil ett utmärkt lackskydd med hjälp av den senaste keramiska lackslyddstekniken. Meguiar’s Ceramic Wax är vårt bästa glansgivande vax, ett perfekt alternativ för dig som inte nöjer sig med något än det allra bästa!

Läs mer om och köp Meguiar’s Hybrid Ceramic Wax. 

 

Meguiar’s NXT Water Bead Booster 


Detta medel nyttjar hydrofobisk produktteknologi för att ändra ytspänningen på din lack och minska risken för vattenfläckar. Något som underlättar avtorkningen samtidigt som det är visuellt tilltalande för dig som älskar när vattnet pärlar sig.

Läs mer om och köp Meguiar’s NXT Water Bead Booster.

 

Meguiar’s Ultimate Quik Detailer 


Likt alla andra produkter från Meguiar’s håller Ultimate Quik Detailer högsta möjliga kvalitet och funktionalitet. Applicera enkelt för att ta bort damm och fingermärken och samtidigt få en ren och glansig yta.

Läs mer om och köp Meguiar’s Ultimate Quik Detailer.

 

Meguiar’s Ultimate Wheel Cleaner 


Längtar du efter skinande rena fälgar? Då kan du med fördel kika in Meguiar’s Ultimate Wheel Cleaner – vår bästa och mest effektiva fälgrengöring någonsin. Produkten kan användas på alla fälgar och appliceras enkelt tack vare den praktiska sprayflaskan!

Läs mer om och köp Meguiar’s Ultimate Wheel Cleaner.

 

Chemical Guys Instawax Liquid Carnauba


Från Chemical Guys kommer detta praktiska och effektiva vax som ger dig en glänsande ren bil. Ett perfekt alternativ om du vill ge din bil lite extra kärlek i samband med underhållstvätten.

Läs mer om och köp Chemical Guys Instawax Liquid Carnauba.

 

Chemical Guys After Wash


Denna produkt sprayas på bilen efter tvätten, innan avtorkning. Genom att applicera After Wash på din lack minskar friktionen mellan lack och torkduk, vilket i sin tur minskar risken för att repor ska uppstå.

Läs mer om och köp Chemical Guys After Wash.

 

Chemical Guys Decon Pro Iron Remover


Sist men inte minst skulle vi vilja tipsa om Decon Pro Iron Remover från Chemical Guys, ett effektivt rengöringsmedel som enkelt tar bort även järnoxid från lack, fälgar, hjulhus och bromsar. Här snackar vi rengöring på djupet! 

Läs mer om och köp Chemical Guys Decon Pro Iron Remover.

Där har du det – ett urval av våra bilvårdsprodukter i sprayflaska. Vill du hitta ännu fler praktiska och högpresterande produkter från marknadsledande varumärken som Angelwax, Car Care Producs, Chemical Guys, Dri Wash’n Guard och Meguiar’s, kan du med fördel kika in vårt fullständiga utbud av bilvård.

 

Ta hjälp av Street Performance

Har du svårt att välja produkter till din bil eller har du några andra frågor eller funderingar? Tveka inte på att höra av dig till oss på Street Performance! 

Vi är själva bilentusiaster och bilbyggare och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer. Detta för att du ska få bästa möjliga hjälp och svar på dina frågor. Så tveka aldrig att kontakta oss vid minsta frågetecken.

  Skicka oss mejl på info@streetperformance.se, ring oss på 031 – 51 66 60 eller besök vår butik på Exportgatan 1b i Göteborg.