Albin

Hyundai Coupé tuning – en köpguide

Vill du säkerställa att din Hyundai Coupé har bästa möjliga utseende och prestanda? Då rekommenderar vi dig att förse den med diverse tuning. Låt oss därför berätta mer om vilka aspekter du bör uppgradera samt rekommendera passande produkter för detta!

Få ut det mesta av din Hyundai Coupé

Hyundai Coupé har blivit en populär modell bland entusiaster som gillar att trimma sina bilar. Troligtvis på grund av dess överkomliga pris, goda egenskaper och många möjligheter till tuning. 

Nedanför berättar vi mer om vilka aspekter du kan trimma på din Hyundai samt vilka produkter vi rekommenderar dig att använda:

 

Luftfilter 

Det allra första du bör byta ut är bilens luftfilter. Mer specifikt rekommenderar vi dig att förse den med ett sportluftfilter. Genom att göra detta ökar du lufttillförseln och minskar motståndet. Något som i sin tur ser till att du får bättre prestanda! 

De filter som vi håller extra varmt om hjärtat kommer från K&N. Inte nog med att dessa produkter håller en hög kvalitet och levererar en förbättrad prestanda, är livslängden oslagbar. Rengör du filtret med jämna mellanrum så håller det livet ut. 

Hos oss hittar du både lösa luftfilter samt kompletta kit som innehåller allt du kan tänkas behöva för en smidig installation.

Se våra modellanpassade luftfilter för Hyundai Coupé.

 

Sänkningssats

En sänkt bil ger dels ett häftigare och mer karaktäristiskt utseende, men även en lägre tyngdpunkt och förbättrad väghållning. Något som är fördelaktigt både om du vill förbättra bilens prestanda samt om du vill drifta.

Hos oss på Street Performance hittar du ett välsorterat utbud av sportfjädersatser från tyska H&R. Ett perfekt val för dig som inte vill tumma på varken kvalitet eller funktion. Med dessa kan du vara säker på att få ut det allra mesta av din bil! 

Utforska vårt utbud av modellanpassade sänkningssatser.

 

Stötdämpare

Vill du få en sportigare Hyundai Coupé, både vad gäller dess utseende och funktion, men inte känner för att sänka den, kan du med fördel förse den med sportstötdämpare. Vi erbjuder högkvalitativa dämpare från BILSTEIN som arbetar med gastryck för att säkerställa optimal väghållning i alla tänkbara situationer.

Se vårt utbud av modellanpassade sportstötdämpare.

 

Ta hjälp av Street Performance

Som du säkerligen märkt finns det mycket du kan göra för att få ut det mesta av din Hyundai Coupé. Har du några ytterligare frågor eller funderingar som rör tuning eller våra produkter, tveka då inte på att vända dig till oss på Street Performance!

Vi är själva bilentusiaster och bilbyggare och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer. Detta för att du ska få bästa möjliga hjälp och svar på dina frågor. Så tveka aldrig att kontakta oss vid minsta frågetecken.

Ta kontakt med oss eller besök vår butik på Exportgatan 1b i Göteborg, varmt välkommen!