Albin

Få bilen att lukta ny med dessa tips

Det är många där ute som älskar den s.k. ”nybilsdoften”. Men hur får man egentligen bilen att lukta som ny, trots att den har några år på nacken? Det tänkte vi berätta mer om i denna artikel.

Så får du bilen att lukta som ny 

Det är någonting alldeles speciellt med att öppna bildörren och mötas av den där karaktäristiska nybilsdoften. Dessvärre är det en doft som bara finns kvar under en begränsad tid. Som tur är finns det däremot några knep du kan använda för att få tillbaka den!

Nedanför berättar vi mer om hur du kan få bilen att lukta som ny igen:

 

1. Börja med att plocka ut föremål

Det allra första du bör göra är att rensa bilen från grejer. Matrester, skräp och annat som lämnas kvar på och under säten, i handskfack och stolsfickor, tenderar nämligen att ge ifrån sig en oangenäm doft. 

 

2. Genomför en ordentlig städning

När du väl har plockat ut eventuella rester och andra föremål från bilen är det dags att genomföra en ordentlig städning. Och då menar vi en grundlig och noggrann sådan. 

För att lära dig mer om hur du lyckas med detta moment rekommenderar vi dig att kika in vår tidigare artikel där vi berättar hur du gör en invändig rekond av bilen.

 

3. Använd en luftfräschare med nybilsdoft

Sist men inte minst är det dags att plocka fram och använda en luftfräschare med nybilsdoft. Precis som namnet antyder är det en praktisk spray som gör det möjligt att återfå lukten och känslan av en ny bil på ett kostnadseffektivt sätt! 

Hos oss på Street Performance hittar du flertalet produkter som hjälper dig med detta:

· Chemical Guys New Car Scent Luftfräschare

· Meguiar’s Air Re-Fresher New Car Luftfräschare

Svårare än så är det inte att få bilen att lukta som ny!

 

Ta hjälp av Street Performance

Har du några ytterligare frågor eller funderingar om produkterna i vårt utbud? Tveka inte på att kontakta oss. Vi är själva bilentusiaster och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer. Detta för att du ska få bästa möjliga hjälp och svar på dina frågor.

Du är också varmt välkommen att besöka vår butik på Exportgatan 1b i Göteborg.