Albin

3 tips för att få bilen att låta sportigare

Det är många bilägare som drömmer om att ge bilen ett kraftfullare och sportigare ljud. Här tänkte vi därför berätta om några av de saker som du kan göra för att få bilen att låta sportigare!

Så får du bilen att låta sportigare 

Det finns många saker som du kan göra för att ge din bil ett mer karaktäristiskt ljud. Nedanför har vi samlat några av dessa:  

1. Byt ut avgassystemet 

Ett av de enklaste och mest effektiva sätten att få ett sportigare ljud i bilen är att byta ut avgassystemet. Mer specifikt bör du byta ut originalet mot ett sportavgassystem, då det ger dig ökad prestanda, design och ett sportigt ljud.   

Hos oss på Street Performance hittar du ett stort utbud av sportavgassystem som passar alla typer av bilmärken och modeller. Vi erbjuder uteslutande produkter från marknadsledande varumärken som Simons, vilket gör att du kan känna dig trygg med dess kvalitet och funktion.   

Navigera till vårt modellanpassade sortiment och välj därefter bilmärke och modell för att hitta ett sportavgassystem som passar just din bil. 

2. Montera en grövre slut-/ljuddämpare 

Vill du inte göra dig besväret att byta ut hela avgassystemet kan du istället byta ut slut-/ljuddämparen till en grövre modell. Detta skapar tillräckligt med resonans för att få bilen att låta sportigare (om än det inte är i samma utsträckning som om du skulle byta ut hela avgassystemet).  

Utforska vårt utbud av ljuddämpare. 

3. Montera avgasventiler 

Ett annat tips är att förse bilen med så kallade avgasventiler. En produkt som öppnar upp och släpper ut avgaserna (innan ljuddämparen) vid ett visst mottryck. Något som resulterar i ett karaktäristiskt och sportigt ljud!  


Ta hjälp av Street Performance 

Detta är bara några av sakerna som du kan göra för att få din bil att låta sportigare. Vill du ha ännu fler tips på hur du kan lyckas med detta och vilka produkter du ska använda till just din bil, kan du med fördel höra av dig till oss på Street Performance  

Vi är själva bilentusiaster och bilbyggare och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer. Detta för att du ska få bästa möjliga hjälp och svar på dina frågor. Så tveka aldrig att kontakta oss vid minsta frågetecken!