Albin

BMW M4 tuning – en köpguide

Äger du en BMW M4 och känner att det vore dags att uppdatera dess prestanda? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Street Performance hittar du nämligen ett av nätets största utbud av tuning-produkter. Här listar vi några av de produkter som kan användas för att uppgradera en BMW M4!

Få ut det mesta av din BMW M4

Även om M4:an är ett riktigt kraftpaket redan vid standardutförandet, finns det en hel del saker som du kan göra för att förbättra dess prestanda. Nedanför berättar vi mer om några av dem, samtidigt som vi passar på att tipsa om lämpliga produkter från vårt utbud:

 

Intercooler 

I dubbelturbo-motorer, som finns i en BMW M4, används en toppmonterad vattenkyld intercooler. Problemet med originalkomponenterna är däremot att konstruktionen gör att vissa delar riskerar att spricka, samtidigt som en del av laddtrycket tenderar att läka ut. Med andra ord går en del prestanda förlorad.

För att slippa detta problem och höja prestandan i din bil, kan du med fördel ersätta originalet med en av våra prestandaintercoolers, vilka gör att motorn lämnar mer effekt!

Utforska vårt kompletta utbud av modellanpassade intercoolers till BMW M4.

 

Sänkningssats

Genom att sänka bilen får den inte enbart ett häftigare utseende. Den får också en bättre väghållning och lägre luftmotstånd, vilket i sin tur leder till förbättrad prestanda. Det enklaste och billigaste sättet att sänka bilen är genom att montera en sänkningssats.

Utforska vårt kompletta utbud av modellanpassade sänkningssatser till BMW M4.

 

Luftkit

Ett alternativ till sänkningssatserna är luftkit. Fördelen med detta alternativ är att du har möjlighet att justera varje stötdämpare individuellt och därigenom få maximal kontroll och prestanda, oavsett situation! 

Utforska vårt kompletta utbud av modellanpassade luftkit till BMW M4.

 

Ta hjälp av Street Performance

Vi hoppas att du nu har bättre koll på hur du lyckas med din BMW M4 tuning. Om du har några ytterligare frågor om tuning i allmänhet eller våra produkter i synnerhet, är du varmt välkommen att höra av dig till oss på Street Performance! 

Vi är själva bilentusiaster och bilbyggare och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer. Detta för att du ska få bästa möjliga hjälp och svar på dina frågor. Så tveka aldrig att kontakta oss vid minsta frågetecken.

  Kontakta oss eller besök vår butik på Exportgatan 1b i Göteborg.