Albin

Bästa textilrengöring för bil – 5 tips

Marknaden för bilvårdsprodukter är stor och det finns en mängd olika produkter att välja mellan. Vissa är däremot bättre än andra. För att underlätta ditt val av textilrengöring tänkte vi därför dela med oss av en handfull produkttips som garanterat gör dina säten och andra textilier rena och fina.

Produkter för den bästa textilrengöringen

Hos oss på Street Performance hittar du ett av nätets största utbud av bilvårdsprodukter, vilket givetvis inkluderar textilrengöring. Vi samarbetar uteslutande med marknadsledande varumärken och kan därför erbjuda produkter som borgar för den bästa möjliga textilrengöringen.  

Nedanför hittar du några av våra personliga favoriter inom detta segment:

 

Angelwax Absolution


Från populära Angelwax kommer detta effektiva rengöringsmedel som är framtaget särskilt för textilier. Precis som företagets resterande produkter gör Absolution ett strålande jobb med att avlägsna smuts och fläckar från bilens säten, mattor, tak och andra textilklädda ytor.

Läs mer om och köp Angelwax Absolution.

 

Chemical Guys Fabric Clean


En annan uppskattad spelare inom detta segment är Chemical Guys. Med rengöringsmedlet Fabric Clean har man skapat en produkt som effektivt tar bort fläckar på alla typer av textilier, samtidigt som det efterlämnar en härlig doft av citrus. 

Läs mer om och köp Chemical Guys Fabric Clean.

 

Dri Wash ’n Guard tyg, klädsel och mattbehandling

 

Från det anrika företaget Dri Wash ’n Guard kommer denna högeffektiva tyg, klädsel och mattbehandling som kombinerar det bästa av flera världar. Förutom att den rengör bilens textilier så efterlämnar den nämligen en skyddande yta samtidigt som den neutraliserar oönskade odörer från exempelvis rök och tobak.

Det är inte särskilt konstigt att svensk bil och MC-elit använt sig av DWG:s produkter ända sedan mitten av 90-talet!

Läs mer om och köp DWG:s tyg, klädsel och mattbehandling.

 

Meguiar’s Carpet & Interior Cleaner

 

Precis som ovanstående varumärken är Meguiar’s kända för att tillverka förstklassiga rengöringsprodukter som effektivt tar bort även den allra tuffaste smutsen. Deras Carpet & Interior Cleaner är inget undantag.

Tack vare den praktiska sprayflaskan kan rengöringsmedlet enkelt appliceras på bilens säten, mattor och andra liknande ytor. Väl applicerad tar den effektivt bort den allra tuffaste smutsen och fläckar från exempelvis kaffe, läppstift och olja.

Läs mer om och köp Meguiar’s Carpet & Interior Cleaner.

 

Angelwax Shield

 

För att skydda dina textila ytor och även göra kommande tvättningar betydligt enklare, kan du med fördel applicera Angelwax Shield efter slutförd rengöring. På så sätt får textilierna en skyddande yta som stöter bort smuts och fläckar.

Läs mer om och köp Angelwax Shield.

 

Ta hjälp av Street Performance

Där har du det – en handfull produkttips som hjälper dig att få bästa tänkbara textilrengöringen! 

Om du har några ytterligare frågor eller funderingar om våra produkter är du varmt välkommen att kontakta oss. Alla vi som arbetar på Street Performance är själva bilentusiaster och har därför en lång erfarenhet och stor kunskap om de produkter vi säljer.

Du är också varmt välkommen att besöka vår fysiska butik på Exportgatan 1b i Göteborg. Här kan du få personlig hjälp av vår kunniga och engagerade personal.