Albin

Audi S5 tuning – en komplett guide

Letar du efter Audi S5 tuning? Då har du hamnat helt rätt. Hos oss på Street Performance hittar du nämligen ett stort utbud av tuning-produkter och i denna artikel tänkte vi dessutom prata mer om hur du kan få ut det mesta av din Audi S5, både när det kommer till prestanda och utseende!

Få ut det mesta av din Audi S5

Likt alla bilar från Audi erbjuder S5:an en hel del prestanda i sitt originalutförande. Tillhör du däremot den skara bilentusiaster som vill få ut det allra mesta från bilen, kan du med fördel förse din Audi S5 med diverse tuning. Nedanför berättar vi mer om några av de aspekter du kan trimma samt vilka produkter vi rekommenderar dig att använda för detta:

 

Luftfilter

Att byta luftfilter kan låta som en liten grej som inte påverkar prestandan särskilt mycket. Så är däremot inte fallet. Genom att byta till ett sportluftfilter får du ett bättre flöde och mer luft till motorn. Något som i sin tur resulterar i mindre motstånd, bättre gasrespons och större effekt! 

När det kommer till tuning-luftfilter så finns det ett företag som utmärker sig – K&N. Därför erbjuder vi uteslutande filter från just K&N. Förutom ökad prestanda finns det många andra fördelar med dessa produkter. Filtret är nämligen tvättbart och håller således för evigt, förutsatt att du sköter om det. Något som gör att du sparar pengar i det långa loppet. 

Utforska våra modellanpassade luftfilter till Audi S5.

 

Sänkningssats 

Med en sänkningssats kan du, precis som namnet antyder, sänka bilen och ge den en lägre tyngdpunkt. Den låga tyngdpunkten ger inte enbart din bil ett snyggare utseende utan även en förbättrad väghållning. 

Precis som med luftfiltren så finns det ett varumärke som utmärker sig när det kommer till kvalitet och funktionalitet – H&R. Ett tyskt företag som gjort sig kända för att tillhandahålla sänkfjädrar av bästa kvalité. 

Utforska våra modellanpassade sänkningssatser till Audi S5.

 

Luftkit

Med ett luftkit har du möjlighet att justera dämpningen och höjden på din bil. Något som ger dig en otrolig stabilitet och kontroll under hela körningen, oavsett om du kör på gatan eller banan.

Fördelen med dessa kit är att allt du behöver ingår. Produkterna som vi erbjuder kommer uteslutande från D2 och håller högsta kvalitet, samtidigt som de är väldigt enkla att montera i jämförelse med många andra luftkit på marknaden.   

Utforska våra modellanpassade luftkit till Audi S5.

 

Bromskit

Bromsarna är ovärderliga. Det är en av de mest essentiella delarna av din bil. Genom att uppgradera dessa kan du vara säker på att kunna stanna i tid och väja för hinder på vägen, men det ger dig även större kontroll om du kör på bana. Som grädde på moset kan du dessutom ge din bil ett karaktäristiskt utseende genom att välja en unik färg på bromsoken!

Vi ger dig möjlighet att välja mellan nedanstående färger vid köp av ett bromskit: 

· Silver

· Polerad silver

· Polerad guld

· Röd

· Gul

· Lila

· Svart lackad

· Svart anodiserad

· Blå

· Grön

· Titanium

Utforska våra modellanpassade bromskit till Audi S5 och välj sedan vilken färg du önskar på dina bromsok.

 

Ta hjälp av Street Performace

Förhoppningsvis har du nu bättre koll på hur du kan lyckas med din Audi S5 tuning. Har du däremot några ytterligare frågor eller funderingar om våra produkter, är du varmt välkommen att kontakta oss på Street Performance.

Vi är själva bilentusiaster och bilbyggare och har en lång erfarenhet av de produkter som vi säljer. Detta för att du ska få bästa möjliga hjälp och svar på dina frågor. Så tveka aldrig att kontakta oss vid minsta frågetecken. Vi finns här för dig!

Hör av dig till oss eller besök vår butik på Exportgatan 1b i Göteborg.